VÅRA PARTNERS

VÅRA PARTNERS

17 samarbetar med utvalda företag i näringslivet med syfte att förbättra nyttjandet av den potential som finns mellan investerare och entreprenörer. Syftet är också att säkerställa att nätverket håller hög kvalitet på event och seminarium.

PREMIUM PARTNERS

Nordea är stolta över att vara partner till 17 och att verka för fler kvinnliga entreprenörer. Nordea har cirka elva miljoner kunder, 650 kontor och är en av Europas tio största fullservicebanker mätt i börsvärde. Som Nordens största bank har vi förmånen att arbeta tillsammans med många av de senaste årens mest framgångsrika tillväxtbolag och de främsta storbolagen. Genom vår branschkompetens, vårt nätverk och skräddarsydda lösningar kan vi skapa tillväxt och konkurrenskraft. Vi vill stärka kvinnors position för att driva, leda och utveckla företag.  Oavsett om ni behöver hjälp med dagliga bankärenden, bolla en affärsidé, valutariskhantering, finansiering eller en börsintroduktion vill vi vara ert självklara val och en business partner ni kan lita på.

 

www.nordea.se

www.grantthornton.se

We back the companies of tomorrow.

Creandum är ett ledande VC-bolag med fokus på snabbväxande, innovativa bolag. Creandums fonder förvaltar över 400m EUR och investerar i tidigt skede tvärs olika vertikaler - den gemensamma nämnaren är starka grundare med ambitioner och affärsmodeller som kan förändra en bransch. Under de senaste 15 åren har Creandum investerat i över 70 bolag, bland annat Spotify, iZettle, och Kry.

 

www.creandum.com

 

Nasdaq är världens största börsföretag och levererar handel, börsteknologi och tjänster till totalt cirka 3 900 listade bolag på sex kontinenter.

 

 

 

 

www.nasdaq.com

REKRYTERINGSPARTNER

Michaël Berglund AB har sedan 1985 utvecklats till att bli ett av Sveriges ledande företag inom chefsrekrytering, företagsledning och styrelseutveckling. Vi har förmånen att kombinera styrkan av att vara ett företag med välutvecklade lokala nätverk och djup förståelse för vår marknad tillsammans med räckvidden som vår globala närvaro erbjuder.

www.michaelberglund.se

 

”Jag får förmånen att göra världen lite bättre. Genom att finna, attrahera, placera och utveckla människor som i sitt ledarskap och sin personlighet kan vara förebilder för andra människor.” Michaëla Berglund, VD & Partner

PREMIUM PARTNERS